sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Viime viikkojen kuulumisia

Aikaa on taas hurahtanut enkä ole ehtinyt blogia päivittää. On siis korkea aika laittaa tiedot ajan tasalle.

Sagan pikkuinen nukutettiin 2,5 viikon iässä. Pentu heikkeni niin paljon ettei jaksanut enää syödä. Se kun ei kasvanutkaan niin päätimme, että sen on parempi antaa mennä. Kyllä oli raskas ja vaikea päätös, mutta pentu oli niin väsynyt, että ei sen kärsimystä voinut enää pitkittää.

Tingan pennut sen sijaan voivat paksusti ja ovat tosi reippaita pikku hurmureita. E-pentujen nimiksi tuli Jelisan Lumienkeli ja Jelisan Onnen Enkeli. Näiden emähän on Angel of Love ja sen emä On Angel's Wings, joten enkelinimet oli helppo valinta. "Työniminä" pennuilla on nyt Lumi ja Onni.

Pentujen painot

2 vk

Lumi 824 g
Onni 827 g

3 vk

Lumi 1120 g
Onni 1103 g

4 vk

Lumi 1419 g
Onni 1360 g

5 vk

Lumi 1803 g
Onni 1705 g

Pentujen kuvia voi katsella täällä kansiossa Tingan ja Bradin pennut.

Mandilla on nyt juoksu. Se astutetaan Bradilla. Koska Tinga teki vain kaksi pentua ja niin hyvän värisiä merlejä, mutta ainakin tässä vaiheessa hieman isoja, niin päätin kokeilla, jos Mandi pienempänä narttuna tekisi Bradin kanssa vähän pienempiä hyvän värisiä merlejä. Ja kyllä olen niin merlefriikki, että merlellä se Mandikin pitää astuttaa. Pentujen pitäisi syntyä kesäkuun alussa.

Ensi viikonloppuna onkin Juvan erikoisnäyttely. Menen Juvalle jo perjantaina ja palaan kotiin kunhan näyttely on ohi ja paikka siivottu. Toivottavasti tulee onnistunut näyttely!

Hyvää pääsiäistä kaikille!

1 kommentti:

  1. Moikka.
    Teillähän on varsinaista pentujen huisketta. :) Meille on kotiutumassa myöskin merle poika tuossa ens kuussa ja täytyy myöntää, että se on mullakin ihan ykkös väri. Se vaan on niin kaunis.
    Pentujentäyteistä kevättä teille sinne. :)

    VastaaPoista