keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Helmi sai pelkkiä merlejä!

Helmin ja Machon pennut syntyivät sunnuntai-iltana 11.4.2010. Pentuja syntyi viisi, mutta yksi uros kuoli vuorokauden ikäisenä. H-pentueeseen jäi kolme merlenarttua ja yksi merleuros. Helmi järjestikin meille melkoisen yllätyksen, kun kaikki pennut olivat merlejä. Tähän asti mamman pennuissa on ollut enemmän trikkejä.

Pennuille on tarkoitus antaa helmi-nimet, koska pentue on Helmin viimeinen. Kuvia pennuista on picasa-albumissa.

Tingan merlepoika on jo uudessa kodissa Kuopiossa. Onnista tuli Rico. Onnea Ricolle, Eijalle, Jannelle ja Elinalle! Toivottavasti teille on paljon iloa pienestä pusuttelijasta!

Lumi odottaa vielä muuttoa omaan kotiin, mutta mahdollisesti sekin on lähdössä lähipäivinä sijoituskotiin. Mitenkähän me raskimme siitä luopua? Niin hurmaava tuo pieni sininen kaunotar on, että vaikeaa tekee antaa sitä pois. Myös lapset ovat niin kiintyneitä siihen, että varmasti kyselevät, tuleeko se takaisin... Mutta onneksi se menee sijoitukseen, niin saamme sen sitten meille välillä. :)

E-pennut olivat molemmat silmäterveitä ja kivekset löytyi Ricolla pentutarkastuksessa. 7-viikkoisena säkäkorkeus oli molemmilla 20,5 cm ja painoa Lumilla 2,3 kg ja Ricolla 2,2 kg. Jospa sisarukset eivät kasvaisi liian isoiksi.

Tinga lähti Juvan erkkarireissulta omaan kotiinsa. Oli mukava pitää Tingaa meillä pennutuksen ajan. Tinga on kyllä mahtava persoona. Kiitos Kaisalle hyvin sujuneesta yhteistyöstä!

Parissa näyttelyssäkin on tarkoitus pyörähtää ennen kesälomaa. Hilla on ilmoitettu Lieksaan sekä Joensuuhun, Vanttu Joensuuhun. Muita kesän näyttelyitä pitää vielä suunnitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti