maanantai 15. marraskuuta 2010

Pennut tarkastettu

Käytimme Susannen kanssa tänään pentuja sirutuksessa ja pentutarkastuksessa sekä Fannya terveystarkastuksessa. Pennuilla oli kaikki ok ja olivat hurjan reippaita koko reissun ajan. Mustavalko- ja trikkipojalla tuntui jo molemmat kivekset (ikää 5 vk), ja merlepojallakin tuntui toinen. Katsotaan sitten vielä silmätarkastuksessa 25.11. tilanne uudestaan. Kunpa pennut vielä olisivat silmäterveitä!

Fannylla oli terveet polvet ja kyynärät, samoin lonkat näyttivät olevan ok. Lonkan rakenteessa oli jotain poikkeavaa, mutta ilman kuvaa minä en osaa selittää, mikä siinä oli. Lantioluu toiselta puolen näytti siltä, kuin olisi joskus ollut murtunut. Eläinlääkärin mukaan tuon ei pitäisi vaikuttaa koiran elämään. Minä en kyllä keksi mitään tilannetta, missä Fannylle olisi sattunut jotain. Kuulemma putoaminen pentuna olisi tuollaisen voinut aiheuttaa. No, toivottavasti Kennelliitosta tulee ok tulokset eikä tuosta tule mitään ongelmia.

Pennut ovat jo ihan hirveitä rasavillejä :). Eläinlääkärireissun jälkeen pissitimme niitä ulos ja samalla ne tutustuivat ensimmäistä kertaa lumeen ja ulkoilmaan. Taitavat päästä pian uudestaan, niin kivaa niillä näytti pihalla olevan. Alkaa jo nämä meidän sisätilat käydä tälle vauhtiporukalle vähän tylsiksi, joten pitää hakea uusia virikkeitä ulkoa, jos vain säät sallivat.

Päivitin samalla kasvutaulukkosivulle pentujen uusimmat painot ja sieltä löytyvät myös pentujen nimet syntymäjärjestyksessä. Viisiviikkoiskuvia pennuista löytyy picasa-albumistamme.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti