torstai 11. elokuuta 2011

Vihdoin ja viimein - blogin päivitys!

Kauan, kauan aikaa on pitänyt päivitellä blogia, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Nyt lopultakin kerron hieman meidän kevään ja kesän kuulumisista.

Meidän osalta kevään ainoa näyttely oli toukokuussa Äänekoskella ja Viitasaarella. Kehässä kävivät Helmi ja Murre. Helmi oli Äänekoskella AVO ERI 3 SA, Murre oli pentuluokassa kolmas. Viitasaarella taas Helmi sai ERIn ja Murre oli luokassaan toinen.

Keväällä E-, H- ja I-pennut viettivät yksivuotissynttäreitään. Onnea kaikille! 

Ninja on ollut meillä oikeastaan koko kesän. Käytän Ninjan ja Murren terveystarkastuksissa heti kun täyttävät vuoden, ja mietimme sitten Ninjan tilannetta. Hilla, joka oli meillä sijoituksessa Vesalan Tuulalta, teki keväällä Lemmikkipolun kennelissä hurjan suloiset pennut, ja sen jälkeen Hilla jäi Tuulalle. Minä koin, että Hillalla on enemmän annettavaa Tuulalle kuin minulle, joka olen kuitenkin kiinnostunut enemmän merlekasvatuksesta :) Ja kun Tuula tarvitsi itselleen jalostuskoiraa, sovimme niin, että minä myyn Hillan hänelle. Niinpä meillä on nyt kotona siis Helmi, Murre ja Ninja.Vauhtia riittää näiden kahden kakaran ansiosta!

Meidän elämämme on tällä hetkellä kovin perhekeskeistä. Perheeseemme syntyy kolmas lapsi syksyllä, joten koiraharrastuksen suhteen on ollut vähän hiljaisempaa. Keskitymme enemmän nyt näihin omiin lapsukaisiin :)  Pentuja kuitenkin suunnitellaan alkuvuodelle 2012 / ensi kevääksi Fannylle ja mahdollisesti Lumille. Ja onneksi sijoituskoiriemme omistajat ovat ihanan aktiivisia: kiitos Haatajan perhe ja Rosa! Fanny treenaa Sofian kanssa ahkerasti ja taitavasti agilityä, Lumi kävi Oulun näyttelyssä ja sai sieltä ERIn.

Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille! Nautitaan viilenevistä ilmoista ja tehdään metsäretkiä :) 

Helmi hymyilee :) 
Myös Murre ja Ninja ovat onnellisia mökillä :)
Ps. Pieniä päivityksiä myös Murren ja Fannyn sivuilla.

1 kommentti: