torstai 20. lokakuuta 2011

Jelisan shelttejä terveystarkastuksessa

J-pennut täyttivät vuoden 8.10. Onnea viisikolle! 

Heti yksivuotissynttäreiden jälkeen vein Ninjan ja Murren Joensuuhun terveystutkimuksiin. Myös sijoituskoira Lumi lähti mukaan ja kasvattini Mandin pennut. Reissu oli oikein onnistunut ja tuloksiin sai olla tyytyväinen: kaikilla oli terveet silmät (vain Ninjalla yksi ylimääräinen ripsi vasemmassa silmässä), kaikilla kolmella nuorukaisella oli terveet polvet, lonkat ja kyynärät. Kennelliitosta tulokset tulivat B-lonkkina ja 0/0-kyynärinä - varsin tasaiset tulokset koko porukalla. :) 

Nyt onkin sitten hyvä ruveta suunnittelemaan Lumin pentuja. Juoksua odotellaan Lumille jouluun mennessä. Urosvalinta on vielä hieman avoin.

Olen tässä kypsytellyt Ninjan kohtaloa ja tullut siihen tulokseen, että jos sille löytyy hyvä, aktiivinen agilitykoti, niin se on myytävänä. Myös sijoitusta voidaan miettiä. Minulla ei ole tässä vaiheessa mahdollisuutta tarjota Ninjalle sitä mitä se tarvitsee. Sillä pitää olla töitä, paljon tekemistä, ja mielestäni noin sähäkkä koira menee nyt hukkaan, jos se jää meille. Jos siis tunnet, että sinulla olisi sopiva koti temperamenttiselle, terveelle shelttineitokaiselle, niin otapa yhteyttä, jutellaan lisää!

Alla muutama pikaräppäisy 1-vuotiaista sisaruksista. Murrella on turkkia, Ninja on täysin karvaton kuten tämän ikäiset nartut yleensä ovat, mutta näkyypähän rakenne hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti