lauantai 18. helmikuuta 2012

Alkuvuoden kuulumisia

Valitettavasti Lumi todettiin ultrassa tyhjäksi, joten pentuja joudutaan vielä odottamaan :( Jospa olisi parempi onni ensi kerralla. Seuraava juoksu Lumilla pitäisi olla keväällä, kesä-heinäkuussa. Fannyn juoksua odotellaan hieman ennen sitä. Toiveissa olisi saada kesäpentuja tälle vuodelle.

Murre sai Kajaanin näyttelystä EH:n ja ihan hyvän arvostelun. Se löytyy Murren omalta sivulta. Seuraavan kerran Murre pyörähtää kehässä Tuusniemellä. Helmikin on ilmoitettu sinne veteraaneihin. Alla muutama kuva Kajaanista: ovat vähän pimeitä mutta jotain niistä näkee.

Helmi-mummu, Murre ja Zelda-äiti, takana Fanny.Murre kehässä eka kertaa junioriluokassa.
Murre on aloittanut Hannan kanssa myös tokossa käymisen. Ninjankin tuleva laji on luultavasti toko: Ninja meni sijoitukseen ihan meidän lähelle, ja Ninjan uusi emäntä Anne suunnittelee harrastavansa sen kanssa tokoa. Ninjalla alkoi nyt helmikuussa juoksu ja mahdollisesti se pennutetaan sitten syksyllä seuraavasta juoksusta. Pistäpä korvan taakse jos bi-värit kiinnostavat ;) Olen miettinyt nimittäin Ninjalle mustavalkourosta, jolloin se saisi bimerle- ja mustavalkopentuja. Mutta nämä suunnitelmat tarkentuvat sitten lähempänä.

Meidän perheen elämässä pyörivät nyt muutoksen tuulet oikein puhurin voimalla: myimme talomme ja olemme muuttamassa Vieremän suuntaan. Saa nähdä miten kaikki päättyy. Kerron sitten kun palaset loksahtavat lopullisesti paikoilleen tässä palapelissä :)

Mukavia, aurinkoisia kevättalven päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti