maanantai 21. toukokuuta 2012

Jännitystä, odotusta

Eilen kävimme näyttelyreissulla Oulun seudulla, Kempeleen ryhmänäyttelyssä. Helmi oli hienosti Ninjan sijoitusperheen tytön Reetan esittämänä VET ERI 1 SA VSP-VET! Ja Ninja ja Murre saivat EH:n, kasvateista Lumi, Luna ja Halti saivat ERIn, Lara EH:n. Sain myös kokoon kasvattajaluokan, jossa oli neljä merlenarttua, yksi tosin ilman tanvärejä. Ryhmä sai ihan hyvän arvostelun:  
"Similar type of dogs. Typical heads, good profile lines. Good tail sets. Enough strong in action. Typical coats, colours &temperants."

Kiitos kun olitte mukana: Kaija ja Luna, Rosa ja Lumi, Stina ja Halti, Anne ja Ninja! Kiitos myös Ulpulle ja Reetalle mukana olosta ja avusta. Oli mukava päivä vaikka illalla kotona oli kyllä aivan rättiväsynyt olo, mutta virkeä mieli :)

Näyttelystä suuntasimme Haukiputaalle Kalaojan Jaanan luokse katsomaan pentuja, joiden emä on Helmin tytär Jelisan Desdemona "Nella" ja isä Kuivalan Maikin Devil. Pentueessa on kaksi merlenarttua, yksi trikkiuros ja kaksi merleurosta. Toinen merlenartuista on tulossa siskolleni, joka ikionnellisena odottaa shelttivauvaa :) Pennuissa voi olla vielä joku vapaana - vinkkinä pentuna etsiville :) Itse olisin vaalean merleuroksen voinut heti ottaa mukaani (ihan kuin Helmi pienenä!) tai myös toisen merlenartuista <3

Seuraava ohjelmanumero samalle päivälle oli astuttaa Fanny. Se olikin hieman mutkikasta, monella uroksella yritettiin ja neljäs urhea prinssi lopulta sai tämän neitokaisen kesytettyä :) Fannylle odotellaan siis pentuja heinäkuun lopulla, jos kaikki menee hyvin. Pidetään peukkuja! Ihanaa odottaa ja jännätä! Pentueeseen voi kenties syntyä myös mustavalkoisia, sillä molemmilla vanhemmilla luultavasti on mustavalkotekijä. Uros on siis Maikin Devil. Katso lisää pentuja-sivulta.

Me menemme Helmin ja Ninjan kanssa vielä lauantaina Joensuun näyttelyyn. Muihin ei olla tällä hetkellä ilmottauduttu, mutta pitää katsella vielä noita kesän kehiä. 

Mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti