keskiviikko 19. syyskuuta 2012

K-pennut maailmalla, L-pennut kasvavat

Fannyn pennuista ensimmäiset lähtivät omiin koteihinsa 7 viikkoa täytettyään: ensin haettiin Kultapoika eli Onni, joka muutti Pielavedelle Sirkka ja Raimo Hännisen iloksi. Sitten lähti Iisalmeen sijoituskoira Katinkulta eli Netta Reeta Kauppisen perheen elämää vauhdittamaan. Siitä viikon päästä kävi porilainen Mira Nieminen hakemassa Kullannupun, josta tuli Aida. Kiiltokuvapojalle löytyi aktiivinen koti Kuopiosta Anna Virran luota. Paljon onnea kaikille neljälle uusiin koteihin! Toivottavasti pennuista on paljon iloa!


Pentujen painot 7-viikkoisina olivat:

Katinkulta 2018 g
Kultapoika 2026 g
Kiiltokuvapoika 1976 g
Kullannuppu 1655 g

Varsin mukavan kokoisia pentuja, jotka ovat erityisen reippaita luonteeltaan! Olen kyllä tyytyväinen tähän pentueeseen. Kaikilla oli myös terveet silmät, kuten odotettua olikin, ja molemmilta pojilta löytyi kivekset jo 6-viikkoisina.

Fanny lähti takaisin omaan kotiinsa hieman ennen pentujen luovutusta ja on nyt siis Susannen oma. Sofia pääsee nyt sitten harrastamaan Fannyn kanssa agilityä ihan tosissaan, kun juoksuistakaan ei tule enää taukoja. Kaikkea hyvää Fannylle ja perheelle ja isot, isot kiitokset upeasti sujuneesta yhteistyöstä!

Lumin pennutkin ovat kasvaneet ja niillä on jo silmät auki. Poika painoi 2-viikkoisena 870 g ja tyttö 570 g. Poika on ihan uskomattoman pullukka! :)


Lisää kuvia pennuista löytyy picasa-albumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti