lauantai 25. toukokuuta 2013

Kuopion näyttelyssä

Aurinko paistoi tänään aika kuumasti ja me hikoilimme Sorsasalon raviradalla näyttelyssä. Mukana olivat Helmi ja Louna sekä kasvattipoika Romeo, Jelisan Kiiltokuvapoika, jonka omistaa Anna Virta. Päivän saldo:

Louna PEK 1, KP, ROP-pentu
Romeo JUN EH 1
Helmi VET ERI 2 PN 4Tuloksiin saa kyllä olla ihan tyytyväinen, vaikka se Helmin viimeinen serti  jäi vieläkin saamatta. Tuomarina oli Maret Kärdi, ja eriä tuli tosi vähän.

Helmin arvostelu oli aika mukava:

"10,5-vuotias sopivan kokoinen, erinomaista tyyppiä, sopusuhtainen ja rodunomaista linjakkuutta edustava ikänarttu. Hieman tuhti kunto ja runsas pohjavilla hämäävät muuten mallikelpoisia ääriviivoja. Keskivahva raajaluusto, erinomaiset kulmaukset. Ilmeikäs pää, liikkuvaiset korvat, tummat silmät. Hyvä ryhti, tiivis yläosa. Hyvin kannettu ja liikkeessä iloa paljastava häntä. Erinomaiset käpälät. Uskomattoman puhtaat värit ikään nähden. Edukseen olisi vähempi karvapeitettä."

<3 helmi="" nbsp="" p="">
Myös Louna sai kivan arvostelun, joka löytyy sen omalta sivulta.

Kesä on alkanut muutenkin ihanan aurinkoisena, ja toivotaan sen myös lämpimänä jatkuvan. Meidän penturintamalle kuuluu sen verran, että Ninja on tarkoitus astuttaa kunhan juoksu alkaa. Urosvaihtoehtoja kartoitetaan, mutta trikkiuros se luultavasti on, kenties sellainen, jolta löytyy myös mustavalkotekijä. Lounalla alkoi juuri eka juoksu 8 kk iässä, ja se onkin parhaillaan Ninjan seurana käynnistelemässä senkin hormoneita ;)

Kesällä on tarkoitus myös muutamissa näyttelyissä pyörähtää, mutta ihan tarkkaan en vielä tiedä mihin menemme. Iisalmessa jatkuu taas myös näyttelyharjoitukset maanantaisin klo 17. Tulkaapa siis Iisalmen alueen sheltit treenailemaan!

Ihanaa, lämmintä ja kaunista kesää kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti