tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pennut harjoittelevat poseerausta

Meillä kävi pennunkatsojia, joiden kanssa kuvasimme pikaisesti pentuja. Seisomiset on kyllä vähän sinnepäin, mutta otetaan vielä uudet kuvat, jos saataisiin vauvelit vähän edustavammin seisomaan :) 

Kuvat otti Päivi Aila. Suuret kiitokset kuvista, Päivi! 

Pennut siis kuvissa 5 viikkoa. 

Ensimmäisenä Jelisan Nemo Napoleon: 
Jelisan Noel Nocturne: 
Jelisan Niila Narnia: 

Jelisan Netta Violetta: 
Käytin pentuja eilen eläinlääkärintarkastuksessa ja sirutuksessa. Kaikki oli kunnossa, ja tohtorisetä sanoi että vahvat sydänäänet on. Sirutuspiikistä ei kukaan ollut moksiskaan. Siinä samalla tuli pennuille ensimmäinen autoajeluharjoituskin.

Klinikkakäynnin jälkeen menimme vielä kylään Netta-mamman kotiin. Pennut tulivat ulos boksista ja rupesivat reippaina tutkimaan paikkoja. Vaikuttaa, että luonteet on kyllä näillä kakaroilla kerrassaan oivalliset. Kiitos kun saatiin käydä Reeta kylässä!

Nyt pennut ovat ruvenneet myös ulkoilemaan. Aluksi piipahdimme pikku hetkiä kuistilla. Nyt olen vienyt pennut aina unilta herättyään ja ruuan jälkeen ulos (onnistuu nyt kun olen tämän viikon lomalla!). Hienosti tekevät pissat ja kakat silloin sinne. Lumihangellakin ovat jo tepastelleet.

Kaikkien poikien kodit on sovittu. Tytön koti on vielä auki, koska harkitsen edelleen sijoituksen ja myymisen välillä. Lopulliseen ratkaisuun vaikuttaa silmätarkastustulos ja pennun koko. Nythän nämä kaikki ovat aika reippaan kokoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti