Jelisan Lounatuuli


8,5 kk 
Louna 11 kk. Kuva Assi Pulkkinen. 

Jelisan Lounatuuli 

"Louna" 

s. 2.9.2012 

tricolournarttu (mv-tekijä)
säkä n. 38 cm 

CEA-vapaa pentuna ja aikuisena, yksi ylimääräinen ripsi (ei ole vaivannut)
lonkat A
polvet 0/0
kyynärät 0/0

ensimmäisessä näyttelyssään PEK 1, KP, ROP-pentu
2 x ERI 

om. ja kasv. Kati Mehtätalo, Jelisan
Sijoituksessa Joensuussa Ulpu Remeksen ja Sami Tolosen luona.

Louna KoiraNetissä
Louna on meidän kaikkien kultamussukka, ihana hömelö vauvakoira. Se on luonteeltaan iloinen ja valloittava, energinen touhupakkaus, tykkää kaikista ja kaikesta. Sillä on ihanat liikkeet ja muutenkin se on - ainakin minun silmissäni - kaunis! Erityisen ylpeä olen siitä, että lyhyen kasvattajaurani aikana Louna on eniten omatekoinen aikaansaannos: se on isän puolelta kolmannen polven ja emän puolelta toisen polven oma kasvatti. Louna on jotain sellaista, mitä haluaisinkin kasvattaa.

Näyttelyuransa Louna aloitti hienosti olemalla ROP-pentu, ihan kuten isomummo Helmikin aikoinaan, tuomarina Maret Kärdi. Tuomari kuvaili Lounaa arvostelussa mm. luonnehdinnalla "erittäin lupaava kokonaisuus"! :)


Näyttelytulokset

25.5.2013 Kuopio, Maret Kärdi 
PEK 1 KP ROP-pentu 
"8 kk keskikoko korkeampi, muuten sopusuhtainen, hyvällä raajaluustolla ja sopivasti kulmautunut narttupentu. Aavistuksen syvä kallo-osa, hyvä kuono, silmien muoto ja oikea-asentoiset liikkuvat korvat. Ryhdikäs kaula, kiinteä yläosa, oikea-asentoinen häntä joka kohoaa tyvestä liikkeessä. Sopivasti kehittynyt rintakehä, vielä löysyyttä kyynärpäissä. Tasapainoiset, reippaat liikkeet. Erittäin lupaava kokonaisuus, karvapeite ilman liioittelua."

Louna 4 kkVilja ja Louna - meidän perheen vauvat ja parhaat kaverit :)
Louna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti